Betrouwbare opslag

image

Sinds 2015 beschikt Kloezen-De Boer Transport over de mogelijkheid om uw goederen onbepaalde tijd dan wel voor een afgesproken termijn op te slaan.

Het bestaande pand werd in overleg met KdB verbouwd opdat hier de opslag van voedsel in de toekomst mogelijk zou moeten zijn. Verwacht daarom niets anders dan de laatste snufjes op het gebied van veiligheid en hygiëne. Wij bieden een oplossing op maat, het lossen van containers, ompakken van goederen, orderpicking alles is mogelijk en via ons transportdeel leveren wij uw goederen natuurlijk op tijd en met de nodige zorg af. U kunt dus bij ons terecht voor de totaal oplossing van uw goederen. WIJ ONTZORGEN U GRAAG!! Met een capaciteit van 2000 m2 is er veel mogelijk, informeer naar de voordelige tarieven!!

Waarom Kloezen de Boer?

Nederlandse chauffeurs

Bij Kloezen-De Boer werken enkel Nederlandse chauffeurs. Dit omdat wij een hoge servicegraad willen kunnen bieden, goede communicatie is hier onderdeel van. Tevens wensen wij niet mee te doen aan de uitbuiting van chauffeurs uit ‘lage-lonen-landen’.

Volgsysteem

Alle trekkers van Kloezen-De Boer zijn voorzien van een volgsysteem, waardoor de status van uw zending te allen tijde opvraagbaar is. Wel zo duidelijk.

Combinatiemogelijkheden

U heeft 2 deelzendingen voor Noord-Duitsland en een deelpartij voor Denemarken? Geen probleem, wij kunnen uw ladingen ‘als combinatie rijden’ en hiermee voorzien van een scherp tarief. Dit geldt natuurlijk ook voor vrachten binnen de landsgrenzen.

Lage prijzen

Een relatief lage kostenstructuur, o.a. gebaseerd op een zuinig wagenpark, zorgt ervoor dat wij scherpe prijzen kunnen hanteren. Bel ons meteen voor een offerte op maat!