Algemene goederen

image

Of het nou om 2 pallets naar Venlo gaat of een volle wagen naar Denemarken, Kloezen-De Boer is de juiste partner voor u.

Wij werken met zowel tautliners geschikt voor zijlading en kraanbelading als wel kastentrailers om maximale veiligheid voor uw zending te garanderen. Met een uitgebreid netwerk kunnen wij al uw vraagstukken aan als het gaat om just-in-time opdrachten, last-minute zendingen of gewoon die ene pallet naar Zwolle voor de scherpste prijs.

AANDACHTSPUNTEN

Nederlands chauffeurs

Bij Kloezen-De Boer werken enkel Nederlandse chauffeurs. Dit omdat wij een hoge servicegraad willen kunnen bieden, goede communicatie is hier onderdeel van. Tevens wensen wij niet mee te doen aan de uitbuiting van chauffeurs uit ‘lage-lonen-landen’.

Combinatiemogelijkheden

U heeft 2 deelzendingen voor Noord-Duitsland en een deelpartij voor Denemarken? Geen probleem, wij kunnen uw ladingen ‘als combinatie rijden’ en hiermee voorzien van een scherp tarief. Dit geldt natuurlijk ook voor vrachten binnen de landsgrenzen.

Volgsysteem

Alle trekkers van Kloezen-De Boer zijn voorzien van een volgsysteem, waardoor de status van uw zending te allen tijde opvraagbaar is. Wel zo duidelijk.

Lage prijzen

Een relatief lage kostenstructuur, o.a. gebaseerd op een zuinig wagenpark, zorgt ervoor dat wij scherpe prijzen kunnen hanteren. Bel ons meteen voor een offerte op maat!