Professioneel koeltransport

image

Bij Kloezen-De Boer werken we volgens de HACCP-normering.

Hiertoe hebben we besloten om de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen op het gebied van voedsel-transport, al dan niet geconditioneerd.

Geconditioneerd transport kan op verschillende temperaturen (-25c / +25c) uitgevoerd worden, onze chauffeurs hebben de juiste training gehad om uw goederen op de gewenste manier ter plaatse te krijgen.

Tevens zijn onze opleggers voorzien van laadklep (2000kg) en elektrische pompwagen waardoor wij u een self-supporting oplossing kunnen bieden.

Aandachtspunten

Keuring

Alle voertuigen en opleggers worden periodiek gekeurd. Daarbij wordt extra toegekeken op de prestaties van onze koeltrailers. We letten hierbij op luchtdichtheid en het correct functioneren van de koelmotoren. Tevens zijn al onze koelers voorzien van laadkleppen, ook hiervoor zijn specifieke keuringseisen aan welke al onze trailers voldoen.

Hygiëne normen:

Bij Kloezen-De Boer werken we volgens de HACCP-regels, een must in de voedselindustrie. Dit om risico’s uit te sluiten, neveneffect is een hoge standaard op het gebied van hygiëne.

Temperatuurbereik

Wij zijn in staat om al uw geconditioneerd vervoer te verzorgen. De ‘range’ van onze opleggers beslaat temperaturen tussen de 25 en minus 25 graden.